Wij horen graag uw ervaringen met onze dienstverlening. 

Wij horen graag uw ervaringen met onze diensten

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Uw bericht wordt pas zichtbaar nadat we het beoordeeld hebben.
5 berichten.
Domenica
Gisteren zijn 2 bomen met eikenprocessierups schoon gemaakt. We zijn hem erg dankbaar! Heel netjes en vriendelijk .Super!!!
Edward Visch
Door Sander zijn gisteravond een aantal nesten processierups weggehaald uit onze boom. Vooraf duidelijk gecommuniceerd over uitvoering en prijs. Doordat werkzaamheden elders waren uitgelopen kwam hij wat later dan gepland, maar zonder gemopper werden rustig de werkzaamheden uitgevoerd in de avonduren. Ben zeer tevreden, kan het zeker aanraden
Jessica
De 20 bomen zijn eikenprocessierups-vrij. Dankzij Sander en collega. Het meedenken, en zorgvuldigheid waarmee ze werken; helemaal top!! Daar kan de gemeente een voorbeeld aan nemen... dank je wel voor je hulp!
Cindy van den Dam
Gisteren is Sander geweest om de nesten van de eikenrups weg te halen. Goede communicatie van te voren, wanneer hij zou kunnen komen. Binnen een uur waren de 15 nesten weggehaald. Een aanrader voor deze regio! Mochten we hem weer nodig hebben dan bellen we hem zeker.
H. Huisman
Fantastische snelle en goede hulp gekregen om de eikenprocessierupsen in onze eikenboom in eigen tuin te bestrijden. ook onze buren zijn ze dankbaar. Alex en admie zijn jonge prima vakmensen die het verdienen om succesvol te worden in de gehele regio. De gemeente Ede kan ze aanbevelen ipv allerlei verhalen maar geen hulp bieden. Als ik weer ongewenste "beestjes" heb zal ik zeker Alex weer inschakelen. Nogmaals bedankt!

Aangesloten bij